Botezuri

null
Un eveniment unic, organizat într-un cadru unic. Îți punem la dispoziție toată experiența și profesionalismul nostru pentru a avea parte de momente de neuitat.

Primul cel mai important eveniment din viața copilului și al vostru în calitate de părinți trebuie sărbătorit cum se cuvine. Fie că alegeți o petrecere mai amplă, fie una mai intimă, noi suntem pregătiți să vă oferim cadrul perfect pentru sărbătorirea creștinizării celui mic.

Un moment atât de copleșitor și plin de emoție trebuie să se concentreze asupra familiei voastre, astfel că noi vrem să vă luăm de pe umeri stresul organizării unui botez și să vă oferim un eveniment de neuitat.

Cadrul elegant, meniul pregătit în bucătăria noastră modernă și adaptat preferințelor voastre, personalul instruit și atenția la detalii sunt cele mai importante atuuri ale noastre. Și le punem în valoare de fiecare dată. Nu facem rabat de la calitate, iar asta se vede chiar de la prima întâlnire a noastră.

Vă ascultăm dorințele și încercăm să facem tot posibilul ca bebelușul să aibă parte de toată atenția și răsfățul meritat.

În cadrul restaurantului nostru, putem organiza evenimente pe tot parcursul anului, atât de zi, cât și de noapte, iar pentru odihna voastră și a celui mic vă oferim o cameră specială în cadrul pensiunii noastre de 3 stele.