Cazare

null

35 de locuri de cazare într-o pensiune de 3 stele, chiar lângă restaurant. Camere moderne, dotate cu toate utilitățile, pentru o ședere plăcută și odihnă după marele eveniment.

Pentru evenimentele organizate de tine la care vei avea invitați din alte orașe sau țări, îți punem la dispoziție 35 de locuri de cazare în pensiunea de lângă restaurantul nostru. Toate camere sunt clasificate la 3 stele și au baie proprie, fiind disponibile la preț special. Dotările sunt standard, incluzând și locuri de parcare supravegheate video.

Nuntă

Pentru a avea o experiență completă, noi îți punem la dispoziție o cameră matrimonială specială cu multe surprize. Pentru ca răsfățul să fie deplin, veți dormi într-un pat cu apă.

De asemenea, la sărbătorirea de 1 an de la căsătorie te așteptăm din nou la noi, pentru a beneficia de o cameră gratuită din partea noastră.

Majorat

Împlinirea vârstei de 18 ani reprezintă o etapă importantă a vieții. Iar pentru că petrecerea poate fi de multe ori copleșitoare și orice vârstă ai avea odihna este importantă, îți oferim o cameră specială din partea noastră în cadrul pensiunii de 3 stele de lângă restaurantul nostru, unde să te poți relaxa și pregăti pentru sărbătorirea majoratului. Camera este modernă, dotată cu baie proprie și pat rotund.

Botez

Micuțul vostru se va afla în centrul atenției la prima petrecere organizată pentru el, iar asta poate să îl obosească. Oricât ar fi de voinic și bucuros, va avea nevoie de odihnă și un somnic bun înainte să revină la petrecere. Tocmai de asta, îți oferim o cameră din partea noastră unde să îl pui la somnic și unde după petrecere să vă odihniți și voi.